FOTBAL. Cod roşu la Oţelul

Data publicării:
otelul jucatori-1

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "În 11 meciuri ai zece cartonaşe roşii. Este incredibil. Eu aşa ceva nu am auzit. Şi îmi permit, mă duce gândul că probabil e un complot împotriva noastră. Frate, începe meciul, în minutul cinci Oţelul are trei galbene. Băi, las-o naibii că nu suntem nici noi o echipă, cum a fost pe vremuri Ceahlăul Piatra Neamţ că îi spunea toată lumea Kosovo. Nu avem jucători duri. Nu avem luptători, nu avem rugbişti".

Tibor Selymes - antrenorul FC Oţelul: "Zaharia, Karlik şi Popescu sunt trei faulturi uriaşe. Zaharia, sper să nu aibă nimic, s-ar putea să aibă ruptură de ligamente şi nici măcar fault nu am primit. Karlik are contuzie sau fisură la metatarsian. Nici măcar fault nu am primit. Deci judecă la fel situaţiile care sunt. Nu că pentru unul, cum ating un jucător, imediat, al meu atinge pe nu ştiu care jucător, cartonaş galben. De ce? Ca să ne liniştească, din minutul 10-15 să nu mai putem să facem nimic?"

În actualul sezon, Oţelul Galaţi a primit nu mai puţin de 10 cartonaşe roşii în 11 etape, un adevărat record pentru Liga I.

Redactor: Marius Ţuca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri