FOTBAL. Dorinţa oţelarilor: să rămână în Liga I

Data publicării:
otelul-2

De sărbători, jucătorii au transmis un gând bun fanilor. Cu toţii şi-au pus o singură dorinţă de sărbători: să ajute Oţelul să rămână şi în sezonul următor în prima ligă.

Cristian Cristea, jucător FC Oţelul: "Sărbători fericite, chiar dacă sunt puţin supăraţi de ultimul meci, dar până la urma-urmei trebuie să vadă lucrurile bune, că am avut o evoluţie bună timp de cinci meciuri, fără înfrângere, şi să revenim cu o poftă şi mai mare să câştigăm şi cu o poftă mai mare să ne salvăm de la retrogradare."

Constantin Mişelăricu, jucător FC Oţelul: "Le doresc tuturor un an nou cât mai bun. Noi să le facem un an nou cât mai bun şi în 2015 să salvăm echipa şi le mulţumim că sunt mereu alături de noi."

De sărbători, antrenorul Tibor Selymes îşi va reîncărca bateriile împreună cu familia.

Tibor Selymes, antrenorul FC Oţelul: "De sărbători, acasă, cu familia. Nu pleci la munte, nu te plimbi? Acasă la mine e munte! O urare acum pentru suporteri? Pentru toată lumea sărbători fericite şi tot ce e mai bun din lumea asta le doresc tuturor."

Oţelul Galaţi a încheiat turul campionatului pe penultimul loc al clasamentului. Până la primul loc care asigură supravieţuirea în fotbalul mare mai sunt şase puncte. Oficialii Oţelului sunt convinşi că pot să recupereze această diferenţă în returul campionatului.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri