FOTBAL. Echipa de fete începe campionatul

Data publicării:
otelul fete

Echipa feminină de fotbal a clubului Oţelul Galaţi debutează în acest weekend în noua ediţie de campioant. La doar un an de la înfiinţare, jucătoarele antrenate de Ion Morohai îşi propun să termine campionatul pe primul loc.

Monica Benţoiu - jucătoare FC Oţelul: "Din punctul meu de vedere sigur o să promovăm anul acesta".

Loredana Nica - jucătoare FC Oţelul: "Anul ăsta sigur vom intra în superligă pentru că avem nişte jucătoare foarte valoroase, transferuri foarte bune".

Georgiana Vasile - jucătoare FC Oţelul: "Obiectivul nostru este promovarea şi, orice s-ar întâmpla, eu sper să nu avem nicio înfrângere în acest sezon".

Conducerea echipei are planuri mari dincolo de acest campionat. Desigur, dacă Oţelul îşi va mai permite să ţină echipa de fete.

Ion Morohai - antrenorul echipei feminine Oţelul: "Vrem să ajungem cum a fost Oţelul Galaţi în prima divizie şi apoi să atacăm sus pe locurile 1-3".

Remus Pascu - director executiv FC Oţelul: "Proiectul ăsta, fiind unul nou, fiind unul care a fost privit cu suspiciune, a atras tot felul de priviri, de ochi răi, care au spus „din cauza echipei de fete nu merge", asta era concluzia „nu merge echipa mare". Logica îmi scapă, dar aşa s-a întâmplat şi mi-a fost destul de greu să conving că influenţa nu vine de aici şi că activitatea echipei de fete şi cea de copii, dimpotrivă, e benefică pentru imaginea clubului".

Echipa feminină Oţelul Galaţi debutează în noul campionat sâmbătă, în deplasare, cu Viitorul Buzău.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Stănescu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri