FOTBAL. Florin Cernat a rămas cu gândul la Oţelul

Data publicării:
cernat1

Florin Cernat - fost jucător FC Oţelul: "Din ce am vorbit pe la Galaţi, echipa va merge în continuare şi asta îşi doresc, cred, toţi suporterii".

Florin Cernat crede că varianta disputării la Slobozia a meciurilor de pe teren propriu nu este cea mai fericită. Însă mai important, crede fostul căpitan, este ca echipa să îşi continue activitatea.

Florin Cernat - fost jucător FC Oţelul: "Eu sper să joace pentru că la Galaţi din ce am înţeles nu se mai poate... Măcar la Slobozia... să rămână în continuare echipa, să nu intre în faliment".

În schimb, o parte dintre oamenii de fotbal din Galaţi consideră că FC Oţelul şi-a pierdut identitatea încă dinainte de a fi evacuată de pe stadion.

Ilie Hagioglu - fost director adjunct FC Oţelul: "Clubul nu mai are identitate. În primul rând au schimbat sigla, nu mai este sigla aceea care era aşa de frumoasă. În al doilea rând au schimbat imnul. Păi acela era un imn pe care îl făcuserăm şi cu care am făcut cele mai mari performanţe pe care le-a avut clubul: supercupa României şi campionatul".

FC Oţelul Galaţi are mai puţin de două săptămâni pentru a se înscrie în Liga a II-a.

Termenul înaintat de Federaţia Română de Fotbal este de 20 iulie. Primul meci din noul sezon ar trebui să se dispute pe 29 iulie. În acest moment, FC Oţelul Galaţi nu s-a reunit pentru noul campionat.

Redactor: Marius Ţuca
Operator: Cristi Caciauna

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri