FOTBAL. Metalosport a mai reuşit o victorie

Data publicării:
metalul

Victoria celor de la Metalosport a fost cu atât mai importantă cu cât gălăţenii au jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică, unul dintre jucători fiind eliminat la un contact mai dur cu portarul advers.

Singurul gol al partidei a fost marcat pe final. În minutul 72, Ciprian Teleagă a trimis în plasă după o lovitură libere executată de pe partea dreaptă.

Mihai Ciobanu - antrenorul Metalosport Galaţi: "Din fericire pentru noi am fost puternici până la final şi am şi marcat. Mai şi putem să marcăm, am şi scăpat în câteva ocazii, a fost un meci disputat şi cred că spectatorii care au fost la meci şi au aplaudat la final pe tinerii noştri jucători au fost mulţumiţi de prestaţia ambelor echipe".

Cu această victorie, Metalosport a ajuns la 20 de puncte şi s-a instalat confortabil pe locul al zecelea, care este şi obiectivul echipei în acest sezon.

Până la finalul campionatului mai sunt de jucat trei etape, însă Metalosport va mai juca doar două partide, a treia fiind deja câştigată la masa verde, cu Oţelul II, echipă desfiinţată în pauza competiţională.

Redactor: Marius Ţuca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri