FOTBAL. Oţelul, din nou în faţa suporterilor

Data publicării:
otelu antrenamente1

Meciul cu Gaz Metan s-a încheiat nedecis, scor 0-0, iar gălăţenii deja îşi îndreaptă atenţia asupra următorului meci din campionat, cu Petrolul Ploieşti.

Chiar dacă Oţelul mai are doar şanse teoretice de a scăpa de retrogradare, conducerea echipei vrea să îşi joace soarta până la finalul campionatului.

Florin Marin - antrenor FC Oţelul: "Mai avem trei jocuri acasă, două jocuri în deplasare. Avem un joc greu cu Petrolul luni, o echipă foartre bună. Sperăm să îl câştigăm".

Ovidiu Burcă - director sportiv FC Oţelul: "Atâta timp cât avem şanse matematic noi o să luptăm până la capăt. Este greu, dar să vedem. Poate cineva acolo sus ne iubeşte".

Speranţele gălăţenilor în meciul de astăzi cu Petrolul se leagă din nou de o evoluţia bună a lui Florin Cernat, cel care a contribuit decisiv la ultimele puncte câştigate de Oţelul.

Conducerea clubului este convinsă că zvonurile din ultima vreme, care îl şi dau plecat la Steaua, nu îi afectează evoluţiile bune căpitanului.

Florin Marin - antrenor FC Oţelul: "Cernat este preocupat de soarta echipei noastre, de echipa noastră, e foarte implicat aici la Galaţi şi doreşte să continue".

Şefii Oţelului au anunţat deja că intrarea la meciul cu Petrolul Ploieşti va fi liberă. Conducerea clubului speră ca spectatorii să vină în număr cât mai mare şi să îi conducă pe jucătorii lui Florin Marin către un nou succes în Liga I.

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Îi anunţ pentru următorul meci, cu Petrolul Ploieşti acasă, la fel porţile stadionului vor fi deschise pentru minunaţii noştri suporteri pentru că au dat dovadă de o dragoste sinceră şi curată faţă de echipa Oţelul".

Oţelul joacă cu Petrolul Ploieşti astăzi, de la ora 18:00.

Oţelul este în acest moment pe ultimul loc în Liga I, cu 22 de puncte. Distanţa până la primul loc care asigură salvarea de la retrogradare este de 10 puncte.

Redactor: Marius Ţuca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri