FOTBAL. Oţelul joacă amicale doar în deplasare

Data publicării:
otelul

Evacuată de pe stadionul Oţelul şi cu terenul de la Ancora îngustat de gardul montat de proprietarii terenului, Oţelul nu va putea juca în faţa propriilor suporteri nici în perioada meciurilor amicale.

Oţelul a perfectat două meciuri amicale. Primul se va juca la Brăila, cu Dacia Unirea, sâmbătă de la ora 11.00. Dacă vremea va fi caniculară, meciul va fi decalat cu o oră. Al doilea meci de pregătire va avea loc miercurea viitoare, la Buzău, cu Gloria lui Viorel Ion.

Deşi joacă meciurile amicale numai în deplasare, oficialii Oţelului încă mai speră ca echipa să joace totuşi meciurile oficiale în Galaţi, chiar pe stadionul Oţelul.

Daniel Florea - antrenor FC Oţelul: "Aş prefera mult să jucăm în Galaţi. Aşa văd eu lucrurile. Adică Oţelul Galaţi să joace în altă parte... nu e OK. Sper să înţeleagă, cum a zis şi Cristi Munteanu, oamenii care sunt din Galaţi că într-adevăr nu o fac pentru mine sau pentru altcineva... o fac pentru toţi iubitorii fotbalului din Galaţi."

Oţelul se antrenează în acest moment doar pe o bucată din suprafaţa de joc de la Ancora, iar în dosarul de înscriere la Liga a II-a, şefii clubului au menţionat stadionul din Slobozia drept arena care va găzdui jocurile de acasă.

Meciurile amicale ale Oţelului

Sâmbătă, 8 august: Dacia Unirea Brăila - Oţelul
Miercuri, 12 august: Gloria Buzău - Oţelul

reporter: Marius Ţuca
operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri