FOTBAL. Oţelul recunoaşte superioritatea adversarilor

Data publicării:
antrenament otelul oct

Cristi Munteanu, team-manager FC Oţelul: "Ai noştri atât au putut. Au muncit, au vrut, au avut atitudine, dar ne-a bătut o echipă mai bună ca noi în seara asta la toate capitolele."

Tibor Selymes, antrenorul FC Oţelul: "Ne-am ascuns, n-am ieşit la primit. Nu se poate, nu se poate, e greu să joci fotbal aşa. Nu se poate doar cu hei rup-ul. Merge un meci, două, dar trebuie să mai şi joci. Dar, chiar şi aşa, azi nu am jucat bine, dar chiar şi aşa, dacă nu făceam cadouri puteam să scoatem un rezultate mai bun... adică un rezultat bun."

Emil Jula, jucător FC Oţelul: "Mi-e oarecum greu să vorbesc pentru că nu înţeleg de ce e schimbarea asta de atitudine de la un meci la altul. Şi de aceea mă refer la experienţă pentru că unii jucători poate nu sunt obişnuiţi să joace sub presiune."

Antrenorul oaspeţilor, Cristi Pustai, crede că Oţelul încă mai are şanse de a se salva de la retrogradare.

Cristi Pustai, antrenorul ASA Târgu Mureş: "O echipă care nu are ce pierde, luptă, îşi doreşte ceva... În ultimele cinci etape au făcut rezultate foarte bune. Probabil că cu o pregătire bună... este o echipă care încă nu a cedat. Şi sunt convins că nu va ceda. Cu aşa public minunat pentru că aţi văzut şi azi au fost mulţi oameni şi au susţinut pe tot parcursul jocului echipa gazdă."

Oţelul mai are de jucat un singur meci în acest an, în sferturile de finală ale Cupei Ligii, cu Pandurii în deplasare.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri