FOTBAL. Oțelul s-a înscris în Liga a doua

Data publicării:
otelu antrenamente1

Cristian Munteanu - team manager FC Oțelul: "E un moment zero pentru Oțelul Galați în acest moment, din păcate, să spun așa. Dar ne bucurăm că astăzi am reușit să ne reunim, să aducem jucătorii pe care i-am avut împrumutați la alte echipe, jucători tineri. Am promovat de la echipele noastre de juniori, de la centrul de copii și juniori șapte-opt jucători".

Clubul se bazează pe experiența antrenorului principal Florin Marin pentru formarea tinerilor jucători promovați de la echipele de juniori.

Cristian Munteanu - team manager FC Oțelul: "Am mare încredere că Florin Marin îi va forma. A promovat foarte mulți jucători profesorul Florin Marin. Îi place să lucreze cu tineri și am încredere că acest club va merge mai departe și nu va dispărea".

Din vechiul lot s-au prezentat la reunire Lucian Murgoci, Robert Tătar, Cosmin Stoian, urmând ca lor să li se alăture portatul Dumitru Hotoboc și Robert Moglan.

Chiar și în aceste condiții, oficialii Oțelului doresc să atace promovarea în prima ligă.

Cristian Munteanu - team manager FC Oțelul: "Sper și îmi doresc din tot sufletul ca patronatul acestui club să ne susțină și să ne asigure un buget pentru a ataca promovarea".

La primul antrenament după reunirea lotului au participat 24 de jucători, dintre care 12 sunt juniori A şi doi juniori B. Staful tehnic aștepată însă ca patronatul să asigure și un buget pentru transferuri.

reporter: Tudor Neacșu
operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri