FOTBAL. Primii bani ar putea veni de la Steaua

Data publicării:
otelul stadionn-3

Banii ar fi suficienţi doar pentru primele etape din Liga a II-a. Dacă transferul va fi parafat, conducerea clubului ar putea începe munca pentru Liga a II-a chiar peste două săptămâni, sub comanda aceluiaşi antrenor, Florin Marin, cu care deja s-a ajuns la o înţelegere.

Ovidiu Burcă - director sportiv FC Oţelul: "Reunirea lotului va fi în prima săptămână a lunii iulie. E stabilită, mai avem unele detalii de pus la punct, împreună cu antrenorul Florin Marin care va rămâne alături de noi şi deja lucrăm la lotul de jucători, la perioada de pregătire... unde să o facem. Sper să vă pot da mai multe detalii după data de 22".

Majoritatea oamenilor de fotbal din Galaţi consideră că antrenorul Florin Marin este o soluţie bună pentru ca Oţelul să încerce o revenire în prima ligă chiar din primul sezon.

Viorel Tănase - fost jucător şi antrenor al FC Oţelul: "A venit într-un moment greu. Din punctul meu de vedere nu mulţi antrenori veneau. A avut rezultate şi jocuri bune mai ales în ultimele zece etape ale returului, a format un nucleu de bază bun. Eu cred că poate face faţă".

Oţelul se confruntă cu o gravă criză financiară. Pentru a putea continua în Liga a II-a, Oţelul ar avea nevoie de minimum 800.000 de euro.

Banii ar trebui să vină din transferuri şi din buzunarul patronului Dan Adamescu.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri