FOTBAL. Regretele lui Ovidiu Burcă

Data publicării:
stadion otelul evacua

Ovidiu Burcă - director sportiv FC Oţelul: "Am încercat să facem lucrurile cum trebuie la Galaţi. Din păcate, cred că am venit un pic prea târziu, dar mă bucură foarte mult că jucători alături de care am jucat aproape opt luni, nouă luni îi văd astăzi în componenţa celor mai bune echipe din România".

Florin Cernat - fost jucător FC Oţelul: "Păcat că a ajuns Oţelul în Liga a II-a. Vă daţi seama, campioană acum trei ani şi acum joci la matineu cum se spune. Păcat".

Oţelul trebuia să se reunească la începutul acestei săptămâni, însă, ulterior, data reunirii a fost stabilită pentru 10 iulie. Nici acest termen nu va fi respectat.

Conducerea Oţelului a anuţat că echipa se va reuni abia pe data de 15 iulie, practic cu doar două săptămâni înainte de primul meci oficial al sezonului de Liga a II-a. Din păcate, nimic nu este sigur în acest moment la FC Oţelul.

Ovidiu Burcă - director sportiv FC Oţelul: "Nu ştiu dacă ne veţi vedea mai des la la Tulcea sau la Slobozia. Nu ştiu, să vedem, căutăm soluţii, sper să le şi găsim".

Oţelul a fost evacută de pe arena cu acelaşi nume la începutul lunii trecute şi acum caută în exil un stadion pe care să îşi dispute meciurile de pe teren propriu.

Varianta cea mai vehiculată este, în acest moment, stadionul din Slobozia.

redactor: Marius Ţuca

operator: Cristi Caciauna

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri