FOTBAL. Reunire fără noutăţi la Gloria Buzău

Data publicării:
gloria buzau

Viorel Ion - antrenorul Gloria Buzău: "Tigoianu, care a fost împrumutat de la Astra este o incertitudine pentru noi la ora actuală, Ghinea are examene şi nu a putut să vină astăzi, dar vine, iar Amet Ferdin, cu care să vedem care este problema. În rest, toţi componenţii de anul trecut sunt prezenţi".

Antrenorul Viorel Ion îşi doreşte ca în noul sezon să reediteze performanţa de anul trecut, când a ocupat locul al treilea în serie, după cele două echipe care îşi propuseseră promovarea.

Viorel Ion - antrenorul Gloria Buzău: "Îmi pare rău că la ora actuală în fotbal s-a ajuns să îţi propui ca obiectiv să poţi să duci un campionat sau să te înscrii şi să îl duci, nicidecum să câştigi sau să mai faci performanţă. Anul trecut, ştim cu toţii, pentru noi, Buzăul, a fost o performanţă foarte mare clasarea pe locul trei, după două echipe, Voluntari, care a promovat, şi Academica, care a avut un buget de zece ori mai mare ca al nostru".

Jucătorii Gloriei se vor antrena în perioada următoare la Buzău, urmând ca pe data de 20 iulie să plece într-un cantonament la munte, undeva pe Valea Prahovei.

După data de 20 iulie, Federaţia Română de Fotbal va trebui să stabilească formatul pentru noua ediţie a Ligii a II-a.

În funcţie de acest format se va stabili şi obiectivul echipei pentru noul campionat.

Redactor: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Vlădoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri