FOTBAL. S-a încheiat campionatul, încep problemele

Data publicării:
otelul stadionn

După victoria de la Târgu Mureş, care a decis campioana în Liga I, fotbaliştii antrenaţi de Florin Marin s-au arătat revoltaţi de ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni.

Căpitanul Florin Cernat a vorbit deschis despre ce s-a petrecut înainte de meci, când arbitrul întâlnirii era cât pe ce să decidă anularea meciului.

Oţelul a avut la Târgu Mureş un singur rând de echipament, asemănător cu cel al gazdelor.

Florin Cernat - jucător FC Oţelul: "Păcat că am ajuns în situaţia asta. Nu cred că suntem noi, jucătorii, de vină. Sunt alte probleme acolo. Aţi văzut şi dumneavoastră... astăzi nu aveam al doilea rând de echipament. Deci vă daţi seama unde am ajuns şi nu îmi vine să cred că s-a ajuns ca în Liga I o echipă să nu aibă al doilea rând de echipament".

Atancatul Alexandru Tudorie a vorbit şi despre problemele financiare de la echipa Oţelul.

Alexandru Tudorie - jucător FC Oţelul: "Nu ştiu ce o să se întâmple cu echipa asta pentru că nimeni... Conducerea nu e alături de noi, nu am mai primit bani, jucătorii sunt dezamăgiţi. Suntem cu moralul la pământ. Asta e, nu ştiu. Poate vor rezolva într-un fel".

Problemele Oţelului nu se opresc însă aici. Pentru că nu au mai plătit chiria la stadion, ArcelorMittal Galaţi a somat clubul să părăsească arena.

Potrivit unor surse din cadrul clubului, Oţelul are termen până pe marţi, 2 iunie, să elibereze spaţiile de la stadion.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri