FOTBAL. Şi Metalosport riscă să dispară

Data publicării:
metalul

Dorin Butunoiu - preşedintele Metalosport Galaţi: "Nu ştiu dacă vom mai începe următoarea ediţie de campionat dacă vom fi în aceeaşi stare financiară. Eu nu mai pot să susţin singur acest club, pentru că, în mare parte, l-am susţinut singur. Recunosc că şi autorităţile publice locale s-au implicat, dar nu la nevoia şi necesităţile... nu a mea... ci a acestor jucători".

Preşedintele clubului mai spune că bugetul clubului trebuie susţinut de Consiliul Local şi de cel Judeţean în cel mai scurt timp. În caz contrar, fotbalul de seniori ar putea dispărea din Galaţi.

Dorin Butunoiu - preşedintele Metalosport Galaţi: "Rugăm ca toţi cei care vor să se mai facă fotbal în Galaţi, fotbal de performanţă, să se implice. Nu neapărat la Metalosport, ci şi la celelalte cluburi. Dar dacă vrem să mai facem fotbal trebuie implicare totală. Şi nu când va începe ediţia de campionat sau din iarnă sau de la începutul lui 2016. Chiar de mâine ar trebui să se implice cu toţii".

Metalosport Galaţi a promovat în vara anului trecut în Liga a III-a, iar obiectivul în acest sezon a fost salvarea de la retrogradare.

Echipa a încheiat campionatul pe locul al nouălea, după ce în iarnă se afla pe loc retrogradabil.

Revirimentul echipei s-a produs mai ales graţie preluării echipei de către antrenorul Mihai Ciobanu şi înregimentării mai multor jucători de la Oţelul II.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri