FOTBAL. Weiss, greu de demis. Antrenorul german rămâne în continuare pe banca Oţelului

Data publicării:
weiss

Lucian Ciofoaia - administratorul special FC Oţelul: "Există un antrenor, domnul Michael Weiss, el se ocupă de pregătirea echipei şi de absolut tot şi atâta tot".

Michael Weiss - antrenorul FC Oţelul: "Sunt aici, nu vreau să speculez. Sunt tot felul de situaţii de clarificat în interiorul echipei, iar principala mea grijă este să obţinem prima victorie, împotriva Rapidului".

Lucian Ciofoaia a reafirmat, însă, faptul că Michael Weiss trebuie să obţină trei puncte în meciul cu Rapid pentru a continua cu Oţelul.

Lucian Ciofoaia - administratorul special FC Oţelul: "Orice staff tehnic este ţinut de către rezultate. Până în momentul de faţă eu observ progresul făcut şi nu avem în calcul o schimbare".

Potrivit unor surse, oficialii clubului au discutat despre posibilitatea demiterii antrenorului Michael Weiss şi înlocuirea acestuia cu tehnicianul Cristi Popovici.

Fostul antrenor al FC Botoşani a confirmat că a fost în aceste zile la Galaţi, unde a negociat cu Oţelul, însă a declarat că, deocamdată, nu s-a ajuns la o înţelegere.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri