FUTSAL. Înfrângere pentru United în ultimul meci

Data publicării:
united

Gazdele au ratat o ocazie rarisimă în minutul 4: şut în bară din doi metri, cu poarta goală. Odorheiu Secuiesc a deschis totuşi scorul un minut mai târziu prin Saboci Mania. Mihali a ratat apoi un penalty în ultimul minut al primei reprize, iar la faza imediat următoare, căpitanul Viorel Cojoc a egalat în urma unei combinaţii cu Ovidiu Tudose.

United a trecut în avantaj imediat după pauză printr-un gol marcat de Ovidiu Tudose, după un şut ratat al lui Ivan Iovanovici. Attila Biro a egalat pentru gazde în minutul 27, după care formaţia din Odorheiu Secuiesc a trecut în avantaj în urma unei combinaţii foarte spectaculoase finalizate de Barna Seci.

Tot Barna Seci a făcut chiar 4-2 în minutul 32 al partidei. În ultimele cinci minute, United a riscat cu un jucător de câmp în locul portarului, însă a fost taxată de două ori: mai întâi prin Laslo Soci, în minutul 38 şi prin Zolt Sabo cu câteva secunde înainte de finalul partidei.

Scor final 6-2 pentru Odorheiu Secuiesc, iar gălăţenii termină anul pe locul al patrulea în clasament, la doar 3 puncte distanţă faţă de lider.

Redactor: Marius Ţuca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri