Galaţiul a învins Brăila la baschet

Data publicării:
baschet baieti1

Primul sfert a fost câştigat de Phoenix cu 25 la 15, iar la pauza mare, Brăila avea deja un handicap de 26 de puncte, scor 57-31 pentru oaspeţi.

Phoenix şi-a majorat avantajul şi în celelalte două sferturi, câştigate totuşi la diferenţe mai mici de puncte. S-a terminat 88-58 pentru Phoenix, care a ajuns astfel la a opta victorie din tot atâtea partide în Liga I.

Radu Vîrnă - jucător Phoenix Galaţi: "A fost un meci dur, a trebuit mult contact fizic, dar am câştigat".

Iosif Pîrlog - jucător Phoenix Galaţi: "Poate a părut mai uşor pentru că aşa ni l-am făcut noi. Am încercat, pe cât s-a putut să respectăm deciziile antrenorului. Acuma rămâne să vedem ce o să ne spună, dacă le-am respectat sau nu".

Florin Nini - antrenorul Phoenix Galaţi: "E o victorie frumoasă, o victorie muncită, e o victorie aşteptată. Ştiam valoarea echipei din Brăila şi ştiam că doar ambiţiile, eternele ambiţii pot face un meci mai aprins".

De cealaltă parte, jucătorii brăileni admit superioritatea gălăţenilor, dar speră ca, în curând, raportul de forţe să se inverseze.

Ştefan Negoiţă - jucător Cuza Sport Brăila: "Momentan, atât s-a putut, atât am reuşit, vom munci mai mult pentru următorul meci şi sperăm ca în retur să fie mai bine".

Eugen Panţuru - jucător Cuza Sport Brăila: "Am primit multe coşuri pentru că am fost foarte relaxaţi în apărare. În rest, au avut mai multă experienţă şi de asta ne-au bătut".

Mircea Totolici - antrenorul Cuza Sport Brăila: "A fost un meci echilibrat, disputat pe alocuri. Dacă privim rezultatul final, într-adevăr valoarea şi experienţa în primul rând a jucătorilor de la Galaţi s-a arătat pe teren".

Phoenix Galaţi este lider în seria A a Ligii I, în timp ce Cuza Sport Brăila se menţine în prima jumătate a clasamentului.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri