Gest umanitar

Data publicării:
donare sange11

Acţiunea umanitară vine după ce fiul pilotului Cornel Titiana a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare prin care a cerut oamenilor din întreaga ţară să doneze sânge pentru salvarea vieţii tatălui său. Apelul disperat al copilului i-a impresionat pe gălăţeni.

Corina Dobre, donator: "Am venit pentru o faptă bună. Un gest de normalitate pe care orice gălăţean ar trebui să-l facă dacă sănătatea îi permite. Este un gest pentru pilotul elicopterului prăbuşit la Sibiu".

Fiecare tânăr a ţinut în mână o foaie pe care scria: "Cornel Titiana, te rugăm să trăieşti!"

Cristi Ochiu, donator: "Ştiam că e problemă la banca de sânge cu donatorii şi am zis hai să ajutăm un caz special şi cu bonurile urmând să ajutăm nişte copii de Crăciun".

Camelia Stoichicescu, director Centrul de Transfuzii: "Sunt chiar impresionată de gestul pesoanelor respective. Pentru că s-au anunaţat peste 20 de pesoane le-am rugat să vină în trei zile. Sângele va fi trimis la CTS la Bucuresti, după cum avem noi regulile şi de acolo dumnealor ştiu ce au de făcut".

Elicopterul militar al Bazei Aeriene 71 Câmpia Turzii s-a prăbuşit vineri dimineaţă, în judeţul Sibiu. Opt militari au murit, iar cei doi supravieţuitori au fost transferaţi la Spitalul de Arşi din Capitală.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri