Hocheiştii au fost sărbătoriţi pe gheaţa lor

Data publicării:
hochei echipa

Seară de vis pentru suporterii şi hocheiştii gălăţeni. După ce au câştigat trofeul la Braşov, jucătorii nu au vrut să-i priveze pe gălăţeni de această bucurie.

Astfel, au adus trofeul pe gheaţa de la Patinoarul din oraş. După prezentarea fiecărui jucător în parte, a urmat un meci demostrativ între CSM Dunărea şi......CSM Dunărea. Echipa de bază a jucat cu rezervele, iar spectacolul a fost la el acasă.

Legendele echipei au primit plachete omagiale din partea municipalităţii. Momentul cheie al serii a fost înmânarea trofeului de către primarul Marius Stan şi prezentarea acestuia suporterilor gălăţeni.

Marius Stan, primarul municipiului Galaţi: „Cred că o confirmare a valorii adevărate o reprezintă repetarea unei performanţe. Aşa încât, îi provoc pe cei din spatele meu ca la anul în ceeaşi perioadă să ne facă să ne bucurăm împreună tot aici."

Cătălin Geru, jucător CSM Dunărea Galaţi:  „Nu aş vrea să exagerez, dar cred că nici la Steaua nu am trăit aşa momente frumoase, deşi au fost deosebite şi acolo. Acum am simiţit mult mai din plin. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi, care au crezut în această echipă."

Otto Onodi, jucător CSM Dunărea Galaţi: „Încă sunt tânăr şi deja am o medalie de aur. Sunt campion al României. E foarte tare."

Finalul festivităţii le-a aparţinut suporterilor care au intrat pe gheaţă ca să ia autografe şi să facă poze cu jucătorii preferaţi.

Reporter: Mihaela Brazdeş

Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri