Hotărâri cu scântei la şedinţa de CJ

Data publicării:
sedinta cj1

În cadrul şedinţei de CJ, fondul de rezervă a fost suplimentat cu 40.000 de lei, fapt care a stârnit nemulţumirea unor consilieri judeţeni.

Daniela Simona Hapeci, consilier judeţean: "Întrucât nu ştim care este sursa acestor bani şi consider că s-a încălcat principiul transparenţei bugetare fiscale".

Conform autorităţilor locale, în comuna Şendreni există un pericol real al inundaţiilor din cauza unor pârâuri nedecolmatate.

Nicolae Bacalbaşa, preşedinte CJ Galaţi: "Pentru a studia gradul de pericol am trimis de la Direcţia Tehnica un grup de specialişti care au confirmat necesitatea acestor lucrări".

În cadrul aceleiaşi şedinte ordinare a Consiliului Judeţului Galaţi s-a hotărât acordarea unui bun imobil către secţia de stomatologie din cadrul Facultăţii de Medicină.

Nicolae Bacalbaşa, preşedinte CJ Galaţi: "Ţin să precizez că respectivul apartament rămâne să fie folosit numai pentru această cauză şi rămâne în proprietatea publică a judeţului, şi nu privată".

Cu astfel de spaţii, Consiliul Judeţului speră să convingă mai mulţi medici specialişti în oncologie sau chimioterapie din Republica Moldova să vină în cadrul Spitalului Judeţean Galaţi.

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri