Lucrări fără sfârşit

Data publicării:
lucrari otelatilorr

La început surparea de pe strada Stadionului părea să fie un simplu accident de teren care se putea repara în cel mult două luni. Cu toate acestea în timp ce se lucra au fost descoperite mai multe probleme la conductele de apă din zona respectivă.

Aurel Vlaicu, city manager Primăria Galaţi: „După ce am intrat în şantier am descoperit că pe o lungime destul de mare de la o fostă ţeavă de canalizaţie lăsată neînchisă s-a adunat acolo o cantitate mare de apă."

10 luni au trecut de atunci şi nici acum lucrările nu sunt gata. Cel mai greu le este elevilor de la Liceul cu Program Sportiv.

„Muncitorii vin şi stau degeaba mai mult pe aici. S-au chinuit două luni de zile să astupe şanţul până în faţa liceului" spune un elev.

Nu prea îi vedem, iar când îi vedem nu prea îşi fac treaba. Ne este foarte greu să ajungem la liceu şi sunt nişte obstacole pentru noi" povesteşte alt liceean.

Cu toate acestea, conducerea liceului a făcut tot posibilul ca elevii să nu fie afectaţi de aceste lucrări.

Florin Păunescu, director Liceul cu Program Sportiv Galaţi: „Activitatea ne-am desfăşurat-o normal. Fără probleme, fără incidente. Mai problematic este atunci când plouă pentru că se face mizerie."

Lucrările pe stada Stadionului ar fi trebuit terminate acum o lună.

Aurel Vlaicu, city manager Primăria Galaţi: „S-a făcut un act adiţional şi s-a prelungit până la începutul lunii iulie. Lucrările au depăşit estimarea necesară la început. S-a lucrat până pe 20 decembrie şi după s-au oprit din motive obiective, datorită vremii."

200.000 de lei din bugetul local a fost alocaţi pentru aceste lucrări care par să nu se mai sfârşească.

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri