Moarte suspectă, în Galaţi. Un tânăr de 28 de ani, paznic la Plaja "Dunărea", a fost găsit decedat

Data publicării:
electrocutat

Tragedia s-a petrecut marţi seara, atunci când Andrei, paznic la Plaja "Dunărea", a fost găsit fără suflare. Cadavrul se afla lângă un punct de înaltă tensiune şi intrarea într-un atelier de întreţinere ce avea uşă metalică. Nu se stie deocamdata cauza decesului.

Ghiocel Constantin, administrator Plaja "Dunărea" : "Dimineaţă cei de la Spitalul Judeţean, prin informaţiile pe care le-am avut s-ar fi exprimat, că nu sunt semnalmente de electrocutare. Şi că este posibil un infarct."

Cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au demarat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba sau nu de un accident de muncă.

Ionel Petrea, director ITM Galaţi: "Rezultă că ar fi vorba de o electrocutare. Din analiza efectuată la faţa locului nu au rezultat semnele acestei electrocutări, motiv pentru care cerem la medicină legală să ne zică cauzele morţii respective."

Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: "Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului iar cadavrul bărbatului a fost transportat la Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului."

Andrei era student la a doua facultate şi lucra de câţiva ani ca agent de pază la Adminisţratia Domeniului Public.

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri