Niciun ofertant pentru fântâna din Brăila

Data publicării:
fantana br

Municipalitatea a scos luna trecută la licitaţie un contract care vizează lucrări de "reconstituire a expresivității arhitecturale și spațiale a componentelor" fântânii arteziene aflată în zona zero a orașului Brăila.

Data limită de depunere a ofertelor a expirat pe 20 ianuarie.

Doința Ciocan-viceprimarul municipiului Brăila: "Din păcate, în luna ianuarie, la prima lansare, la prima chemare a celor care au experință în domeniu. Nu s-a prezentat niciun ofertant, procedura va fi reluată în cel mai scurt timp în așa fel încât primăvara acestui an să ne găsească și cu un ofertant, un câștigător, o societate care are și capacitatea tehnică, dar şi capacitatea......din punct de vedere al resursei umane să realizeze acest obiectiv".

Autoritățile cred că de vină pentru interesul scăzut față de acest contract este complexitatea lucrărilor .

Doința Ciocan-viceprimarul municipiului Brăila: "E un obiectiv și o lucrare absolut complexe. Înseamnă consolidarea, dar în același timp și restaurarea a unui obiectiv de patrimoniu, un obiectiv de referință".

În România, mai există o fântână similară cu cea de la Brăila, în orașul Sinaia, aflată tot în zona centrală a localității.

Aceasta din urmă, însă, potrivit autorităților locale, nu a necesitat până acum reabilitare pentru că a fost păstrată în condiții mai bune.

reporter: Ana-Maria Dobre
operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri