Oţelarii sprijină copiii cu dizabilităţi

Data publicării:
cros

Robert Moglan - fotbalist FC Oţelul, ambasador al Fundaţiei Inimă de Copil: "Noi o să facem tot ce ne stă în putinţă să-i ajutăm, atât prin intermediul clubului, cât se poate, dar şi prin oamenii din jurul clubului".

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Au venit lângă noi, noi am venit lângă ei, şi cred că împreună putem determina anumite societăţi din Galaţi şi, cum spunea şi Rodica, din Tulcea, din Brăila şi nu numai pentru a ajuta aceşti copii".

Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Copii cu Dizabilități din Galați a fost deschis în 2010 grație unei finanțări nerambursabile obținute de la Comisia Europeană. De serviciile fundaţiei beneficiază mai multe categorii de copii cu nevoi speciale.

Mădălina Lescai - coordonator proiecte Fundaţia Inimă de Copil: "Fundaţia Inimă de Copil este activă pe piaţa serviciilor sociale din Galaţi de peste 18 ani şi deservim copii şi familii în dificultate, copii şi tineri cu dizabilităţi, tineri din centre de plasament şi tineri seropozitivi".

Cei trei sportivi ai Oţelului deveniţi ambasadori ai Fundaţiei vor participa şi la alte manifestări pentru a colecta fondurile necesare susținerii activității Centrului de Recuperare.

Reporter: Marius Ţuca
Operatori: Luigi David, Bogdan Cazacu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri