Parcul Libertății, înfrumusețat de voluntari

Data publicării:
ecologizare parc

Echipați cu mănuși, pensule, mături și greble, peste 30 de voluntari din Galați și-au unit forțele și au dat startul curățeniei generale în Parcul Libertății.

Ecologizarea a durat câteva ore bune, timp în care oameni de toate vârstele au curățat rugina de pe bănci, au vopsit, au greblat, au măturat și au plantat flori.

Totul s-a făcut la inițiativa primăriei Galați, care s-a alăturat curățeniei, lăudând efortul voluntarilor.

Ema Turcu - purtător de cuvânt Primăria Galați: "Dăm puțină culoare Parcului Libertății, să-l mai înveselim. El e curat, e bine întreținut, dar parcă băncile astea stricau aspectul și am zis să le vopsim în mai multe culori, în roșu, în galben , în verde și-n bleu".

Florin Lazăr - agent economic Galați: "Am simțit nevoia să fiu solidar și alături de băieții ăștia care au acțiunea pe bază de voluntariat și fiind producător de flori am vrut să aduc și eu astăzi niște flori care sunt astăzi aici. Mă bucur când văd astfel de activități pe bază de voluntariat, mai ales când e vorba de parcuri și mai ales când e vorba de spațiul verde, de parcuri, de mediul care ne înconjoară".

"Suntem de la Asociația Persoanelor cu Handicap Sporting Club și am venit cu mai mulți colegi să ajutăm și noi la înfrumusețarea parcului" spune un voluntar.

"Nu ne-am ferit niciodată să ajutăm, să participăm la acțiunile comunității, de a înfrumuseța, de a fi mai bine, de a fi mai frumos" declară alt gălăţean.

Reprezentanții locali promit că astfel de acțiuni o să continue la Galați și în alte zone de promenadă.

reporter: Ana-Maria Dobre
operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri