Pericol la ştrand. Inspectorii DSP au decis să închidă Plaja Dunărea

Data publicării:
plaja dunarea

Podeaua bazinului de la plaja Dunărea se crapă sub greutatea paşilor. Pericolul de accidentare este iminent.

Adrian Obreja - reporter Digi24: "Bucăţile de podea rupte sunt asemena unor lame. Oricine se poate răni aici sau mai rău, îşi poate prinde piciorul sub ele".

Lista neregulilor descoperite de inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică este şi mai lungă. Motiv pentru care au decis închiderea complexului „Plaja Dunărea".

Liliana Iordăchescu - purtător de cuvânt DSP Galaţi: "Clădirile anexelor social sanitare sunt în stare avansată de degradare. Dezinfecţia apei din bazine se face manual cu clorură de var, ceea ce contravine, pavimentele din jurul bazinelor şi grătarele sunt deteriorate".

Cu toate acestea, administratorii nu au închis plaja. Ba mai mult, dimineaţă se încasau bani la intrare.

"Nu are nimeni grijă de plaja asta, mi s-a cerut bani la intrare, am plătit şase lei şi mi s-a oferit şi tichet. Nu ne-a zis nimeni nimic, că ar fi închis" a spus o clientă.

Deşi întreg complexul arată jalnic, administratorul consideră că inspectorii sanitari nu au ce să le reproşeze. A negat chiar şi că se mai taie bilete la intrare.

Daniela Stroia - purtător de cuvânt Gospodărire Urbană Galaţi: "Nu cred că se tăiau bilete astăzi. Vă contrazic, noi avem alte informaţii".

Complexul cu plajă şi bazine de la Galaţi are o vechime de aproape 30 de ani, iar în ultimii 20 nu s-a mai făcut nicio investiţie majoră. Doar de suprafaţă, văruit, vopsit şi ...cam atât.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Luigi David

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri