Petrolul a învins Oţelul într-un meci amical

Data publicării:
antrenament otelul oct

Petrolul a marcat la prima ocazie în urma unei greşeli a apărării gălăţene. Oţelul putea să egaleze în prima repriză, însă Cristea nu a reuşit să marcheze din interiorul careului. Nici Stoian nu a prins un şut mai convingător câteva minute mai târziu, iar Cucu era să marcheze un gol spectaculos cu capul de la marginea careului de 16 metri.

În repriza a doua s-a mai remarcat olandezul Bryan Ottenhoff, care a şutat de la mare distanţă puţin pe lângă poartă. Apoi, marile ocazii au aparţinut Petrolului, care a şi marcat golul de 2-0 în ultimul minut de joc.

Tibor Selymes - antrenorul FC Oţelul: "Un meci bun. O primă repriză care m-a interesat foarte mult şi eu zic că am jucat foarte bine: exact cam ce ne-am pregătit sau ce ne-am dorit să jucăm în continuare. În a doua repriză am văzut câţiva jucători care au venit la teste şi nişte copii. Am văzut pe cine pot să contez şi pe cine nu pot să contez".

La rândul său, antrenorul gazdelor, Gheorghe Mulţescu, a remarcat faptul că Oţelul a crescut foarte mult în joc în ultima perioadă.

Gheorghe Mulţescu - antrenorul Petrolul Ploieşti: "Un adeversar foarte ambiţios, care a crescut de la meci la meci, dovadă că lucrurile s-au mai aşezat şi la ei, au mai făcut transferuri, s-au mai pregătit, deci a fost foarte benefic".

Următorul meci oficial al Oţelului va fi sâmbătă, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Reporter: Marius Ţuca

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri