Poliţist traficant de droguri

Data publicării:
politist traficant

Sorin George Tudorică a absolvit Academia de Poliţie în anul 2013 şi a fost repartizat în comuna Drăguşeni, judeţul Galaţi. Făcea naveta, aproape 80 de kilometri, din Brăila unde avea domiciliu, pentru a ajunge la serviciu.

Adrian Obreja, reporter Digi24 Galaţi: "La câteva minute după ce a ajuns la serviciu, procurorii l-au ridicat pe agent chiar de aici de la postul de poliţie din comuna Drăguşeni. Doar maşina lui, cu care a venit din Brăila, a rămas aici."

Anchetatorii aveau informaţii că agentul face parte dintr-o reţea de trafic de droguri. Poliţistul primea pachete cu droguri prin intermediul Poştei Române, după care le distribuia celorlalţi membri. În final, stupefiantele erau vândute pe raza municipiului Brăila. Pentru localnicii din Drăguşeni, vestea reţinerii agentului de poliţie a venit ca un şoc.

Cătălina Dodu, localnică Drăguşeni: "Ştiţi că cel tânăr, cel din Brăila, a fost arestat în această dimineaţă? Văleu, nu-mi spuneţi că pe mine m-a luat deja frica. Pentru ce? Pentru trafic de droguri. Doamne, nu-mi spuneţi aşa ceva."

Ion Acatrinei, localnic Drăguşeni: "E ceva strigător la cer. Să faci o plângere, să faci ceva, unde o mai faci? Mai ai curajul să te duci la poliţie? Ţi-o faci singur dreptatea."

Primarul din localitate îl ştie pe tânărul poliţist de peste un an. Spune că îşi făcea datoria cum trebuie, numai că în ultima perioadă a observat un comportament ciudat.

Iancu Muntianu, primar Drăguşeni: "Eu mergeam pe ideea că o fi cunoscut o fată, că are nelinişte din cauza unei fete, dar nu m-am gândit la aşa ceva. Vă spun pe cuvântul meu."

Poliţistul, dar şi celălalt suspect au primit mandate de arestare pentru 30 de zile. Surse de la Tribunalul Brăila susţin că gruparea a reuşit să primească până acum patru pachete în care se aflau 100 de grame de substanţe etnobotanice şi plicuri cu un praf alb ce au fost încadrate ca fiind droguri de mare risc.

Până în acest moment, reprezentanţii IPJ Galaţi au refuzat să ofere orice punct de vedere legat de angajatul lor.

Reporter: Adrian Obreja, Ana Maria Dobre
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri