Preţul gigacaloriei, pe masa consilierilor

Data publicării:
calorifer-1

Anunţul de micşorare a preţului gigacaloriei a fost făcut, în premieră, de primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, miercuri seară în emisiunea Vocile Galaţiului.

Marius Stan, primarul municipiului Galaţi: "Este un proiect de hotărâre pe care eu l-am iniţiat şi care pe 27 am convingerea că va fi aprobat. Un proiect care aduce o veste bună. Micşorăm de la 247 cât este astăzi gigacaloria la 200".

Iniţiatorul proiectului spune că ieftinirea este posibilă deoarece Galaţiul a beneficiat în ultima perioadă de fonduri substanţiale de la Guvern pentru reabilitarea sistemului de termoficare.

Marius Stan, primarul municipiului Galaţi: "Practic din cele şase milioane corelate cu cele nouă milioane primite de la Guvern, pentru acest sezon luna martie, aprilie, noi ar trebui să mai adăugam 8,8 milioane de lei ca să putem susţine sustenabilitatea acestui preţ şi se poate asigura".

Tot în emisiunea Vocile Galatiului, primarul Marius Stan a făcut un apel către populaţie să îşi plătească lună de lună costurile de întreţinere.

Doar aşa se poate menţine în stare de funcţionare sistemul centralizat de termoficare a oraşului, la parametri optimi şi fără sincope.

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri