Reacţii la "Legea traseismului"

Data publicării:
dragnea

Consilierii judeţeni din Brăila nu sunt interesaţi de propunerea lui Dragnea.

Gicu Mitache, consilier judeţean PDL Brăila: "Nu are nicio legătură ceea ce simte un membru de partid, care crede într-o singură direcţie, în cazul meu de zeci de ani, pentru un moft politic, pentru o frică politică de la momentul ăsta. Şi în fond şi la urma urmei, o aberaţie".

Vasile Cortea, consilier judeţean PNL Brăila: "Consider că este o măsură comunistă. Să dea voie numai la cei care i-au ademenit, nu ştiu cu ce, să plece la alt partid sau să declare independenţă".

Marian Sârbu, consilier judeţean PDL Brăila: "Este o propunere prin care dumnealor încearcă să facă câteva majorităţi. De fapt fac ceea ce au învăţat - fură, fură consilieri pentru a-şi obţine scopurile meschine".

Senatorul PNL, Cătălin Boboc consideră propunerea lui Dragnea o încercare disperată de câştigare a alegerilor prezidenţiale.

Cătălin Boboc, senator PNL: "În vreme ce noi încercăm să coagulăm pe dreapta o organizaţie politică importantă şi serioasă, PSD-ul se ocupă de mici mişmaşuri, ca de fiecare dată, să nu uităm că nu de acum se ocupă de astfel de chestiuni, de racolări, care nu sunt sănătoare în a-şi crea majorităţi şi a-şi atrage puterea".

Opoziţia ameninţă cu plângeri penale şi reclamaţii la Bruxelles, dacă Guvernul aprobă acest proiect.

Alexandru Nazare, deputat PDL: "În Europa există nişte reguli, România subscrie acestor reguli şi Comisia Europeană, comisarii europeni, parlamentul european care urmăreşte ce se întâmplă în România şi bineînţeles comisia din Veneţia care va fi sesizat de PDL cred că vor lua atitudine faţă de acest abuz inimaginabil".

Propunerea lui Dragnea va fi discutată în următoarea şedinţă de Guvern.

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Luigi David

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri