Şapte dintr-o lovitură. Primarul Tecuciului a demis şapte  directori PSD

Data publicării:
sigla tecuci

 

Schimbarea din funcţie a directorilor a fost votată, la iniţiativa primarului, în şedinţa Consiliului Local de marţi.

Daniel Ţuchel - primar Tecuci PNL: "În opinia mea este un lucru de normalitate. Aceştia au fost numiţi politic, odată cu înfiinţarea acestor societăţi în aprilie 2013 şi tot politic au fost demişi. Desigur că nu convine acest lucru PSD-ului, reprezentanţilor acestuia."

Primarul a mai spus că cei şapte nu şi-au îndeplinit nici atribuţiile de serviciu. Lucru pe care cei demişi îl contestă.

Daniel Pintilie - fost şef Pieţe Prest Tec: "În perioada alegerilor europarlamentare, după cum bine ştim la Tecuci PSD a câştigat. Primarului în funcţie, nu i-a convenit această situaţie. Şi ni s-a reproşat că ar fi fost mai bine să stăm în casă să nu ne implicăm prea mult."

Iulian Mircea - fost director S.C. Zone Verzi Tec: "Eu sunt membru PSD şi m-am implicat în acestă campanie pentru a aduce un rezultat bun alegerilor. Lucru care l-a deranjat enorm pe primar. De asta ne-a eliberat din funcţie. Nu numai pe mine, ci şi pe ceilalţi colegi ai mei."

Alţii spun că ar fi vorba despre o răzbunare politică.

Nicuşor Florin Ştefan - fost director executiv Rampa Rateş Tecuci: "M-am ocupat de partea de execuţie. Nu neg aceşti indici de performanţă. Dacă ar fi fost corect mi se părea normal să plec la pachet cu directorul general, cu administratorul societăţii. Toate lucrurile astea mă fac să cred că este o răzbunare politică."

La aflarea veştii că toţi cei şapte directori au fost demişi, liderii PSD Tecuci susţin că vor acţiona în instanţă decizia.

Daniel Butunoi - senator - preşedinte PSD Tecuci: "Aceste societăţi au avut o conducere duală, un PSD, un PNL, ei fiind numiţi prin Consiliul Local şi nu pot să-mi explic ce fel de măsură a avut atunci când a măsurat competenţa PNL şi ce fel de măsură a avut atunci când a măsurat competenţa PSD."

Daniel Ţuchel - primar Tecuci: "Este o chestiune pur politică. Aceşti manageri ar trebui să şi-o asume şi să înţeleagă că atunci când îţi desfăşori activitatea într-o societate de stat, nu însemană că vei ieşi la pensie de pe această funcţie."

Cei şapte directori ar putea fi înlocuiţi cu membrii democrat-liberali.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Adelin Cepoiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri