Şcoală de vară - Fotograf Călător. Peste 20 de tineri participă la cursuri despre arta fotografică

Data publicării:
arta foto1

Sub îndrumarea fotografului Nicolaie Sburlan peste 20 de tineri îşi dau întâlnire la Şcoala de Vară - Fotograf Călător. Ei vor învăţa despre lumina, obiective şi compoziţia unei fotografii.

Tinerii nu învaţă doar despre arta fotografiei, dar fac şi mişcare!

Nicolaie Sburlan, coordonator curs: "Am fost de exemplu la Vulcanii Noroioşi, un loc cu totul şi cu totul deosebit, unde au făcut fotografii foarte frumoase, am fost la tabăra de sculptură de la Măgura, am fost la Mănăstirea Adam şi am trecut prin pădure, unde am încercat să vânăm diverse insecte şi flori".

Pentru tineri, experienţa este benefică pe perioada verii, mai ales că astfel au reuşit să renunţe la viciul numit calculator!

"Cu acest eveniment m-am detaşat pur şi simplu de calculator. Acum petrec mai puţin timp la calculator şi sunt interesat de poze. Nu mi-a lipsit calculatorul, nici nu am simţit cum a trecut timpul" a spus un cursant.

"Te plimbi în toată regiunea, cunoşti foarte multă lume nouă, ajungi să te împrieteneşti, să ţii foarte mult legatura cu aceştia" a declarat încântată altă cursantă.

Şcoala de Vară - Fotograf Călător se desfăşoară în perioada vacanţei.

Pentru a participa la curs, tinerii trebuie să plătească 70 de lei.

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Florin Gîlcanu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri