Succesul petrecerii, meritul barmanilor şi al ospătarilor

Data publicării:
revelion club-1

Angajaţii unui club din Galaţi au muncit fără întrerupere pentru ca totul să fie gata până la ora 20:00 când invitaţii au început să sosească. Munca lor nu este deloc uşoară pentru că pe lista de invitaţiau fost 220 de persoane şi numai gustarea a avut nouă preparate.

George Marin - bucătar chef: "Aceasta este gustarea pe care o servim în seara de Revelion, urmată de un file de păstrăv cu piure de broccoli şi sos olandez, mai apoi un muşchi de vită cu creveţi, cartofi gratinaţi, roşii cherry şi sos roze. Într-un final tortul noisette ca să îndulcim prima zi din anul nou".

Pe lângă cupele de şampanie pe care le-au ciocnit la miezul nopţii, invitaţii au avut parte de surprize şi la bar: cocktail-uri speciale pentru doamne şi domni.

Alexandra Niţă - barman: "Ca şi garnish vom folosi mango pentru că este un fruct destul de exotic şi arată şi foarte bine. Un produs cald, un produs de vară. Deşi e iarnă ne bucurăm de vară şi acum, nu?!"

Iuliana Chitic - reporter Digi 24 Galaţi: "Pe lângă meniul exclusivist şi şampania scumpă, proprietarii cluburilor au pregătit pentru invitaţi, în noaptea de Revelion, şi momente de divertisment variate: de la muzică de club, până la muzică populară, dar şi momente de cabaret".

Biletele pentru Revelion s-au epuizat din luna noiembrie, iar pentru toată distracţia din noaptea dintre ani fiecare persoană a plătit 400 de lei.

Reporter: Iuliana Chitic
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri