Suporturile pentru laptopuri, distruse. Primăria nu ştie dacă va reinvesti bani în repararea lor

Data publicării:
suporturi gradina publica1

În urmã cu aproape un an, în Grãdina Publicã proaspãt reabilitatã au fost montate ventilatoare pentru calculatoare, cu conexiune USB.

Doar cã, în buna tradiție româneascã, minunea nu a ținut prea mult. La puțin timp, lipsa de civilizație a unor gãlãțeni și-a lãsat amprenta. Primele care au avut de suferit au fost suporturile pentru laptopuri.

"Mi se pare o lipsã de civilizație și de respect pentru investiție" a spus un gălăţean.

"În momentul în care s-a inaugurat grădina erau toate funcționale. Toate acestea sunt astăzi distruse pur și simplu", a declarat un tănăr

Părinții se plâng că suporturile rupte și ruginite reprezintă un pericol pentru copii .

"După părerea mea a fost o investiție făcută cu cap, dar pentru cineva cu mai multă civilizație, iar în momentul de față pentru noi, care plimbăm copiii, sunt cam periculoase"a spus o mămică.

În tot acest timp, angajații de la firma de pază din parc ridică neputincioși din umeri.

"Nu am vãzut persoane care sã tragã de ele, nu le dãm noi voie. De asta suntem aici. Noi ne facem treaba, dar probabil ne urmãresc când plecãm în altã patrulare" a declarat paznicul parcului.

Nici cei de la Primărie nu au găsit o soluție pentru a stopa distrugerea bunurilor din Grădina Publică.

Emanuela Turcu, purtător de cuvânt Primăria Galați: "Noi vom face o inventariere a lor și vom vedea dacã mai pot fi reparate pentru cã unele dintre ele chiar au fost vandalizate."

Cele 50 de suporturi pentru laptopuri din Grãdina Publicã au fost achiziţionate cu bani de la bugetul local și au costat 11.000 lei.

Reporter. Cornelia Mazilu
Operator . Bogdan Cazacu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri