Teatrul, o altă bucurie pentru copii

Data publicării:
teatru copii

Sala teatrului Dramatic din Galaţi a fost plină de copiii dornici să vadă spectacolul „Jack şi fasolea fermacată". Spectacolul revine după ce nu a mai fost ținut mai bine de jumătate de an.

Cel mai apreciat personaj al piesei a fost văcuţa Fifi.

„Cel mai mult mi-a plăcut văcuţa, pentru că a dansat şi a cântat" a spus un copil.

Şi zâna care a apărut în cea de-a doua parte a spectacolului, atunci când Jack a intrat într-o lume feerică de basm, a atras privirile celor mici.

Cel mai mult mi-a plăcut zâna că are mâini fermecate şi că i-a făcut lui Jack un vrej de fasole ca să-l ajute" a declarat alt copil.

Prin piesa de teatru „Jack şi fasolea fermacată", actorii i-au învăţat pe copii de ce anume să se ferească în viaţă.

Adina Ariton, actor: „Copiii cred că ar trebui să înveţe să nu vorbească cu oamenii străini aşa cum îl îndrum eu pe Jack."

Vlad Ajder, actor: „Să fie atenţi atunci când vorbesc cu oamenii adulţi, să îşi asculte părinţii, în primul rând. Cred că cel mai bine este să îşi asculte părinţii pentru că de aici vin toate sfaturile bune."

Actorii, care au intrat în pielea personajelor din poveste, au fost încântaţi de entuziasmul cu care a fost primită piesa de către copii.

Eduard Şişu, actor: „Suntem mulţumiţi că spectatorii noştri copii, atât copii cât şi adulţi sunt mulţumiţi şi pleacă fericiţi de la spectacolele noastre, ceea ce înseamnă că ne facem treaba bine."

Spectacolul s-a încheiat cu ropote de aplauze din partea celor mici.

Reporter: Mihaela Brazdeş

Operator: Marian Munteanu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri