TENIS. Două gălăţence în optimi. Patricia Ţig a trecut în primul tur de Cristina Ene, scor 6-3, 6-2

Data publicării:
tenis1

Patricia Ţig - jucătoare de tenis: "Mă aşteptam la un meci mai greu, pentru că o ştiu de foarte mult timp pe adversara mea de azi, ştiam că am unele arme cu care pot să o bat, dar, în acelaşi timp, mă aşteptam să fie un scor cât de cât strâns".

Patricia Ţig joacă în optimi cu slovaca Lenka Wienerova. Dacă va câştiga şi acest meci, Patricia Ţig ar putea da în sferturi chiar de concitadina Gabriela Talabă, care trebuie să treacă în optimi de Georgia Crăciun.

Organizatorul turneului, Florin Şipoş consideră că aceste turnee le pot ajuta foarte mult pe jucătoarele din Galaţi să mai urce câteva poziţii în clasamentul WTA.

Florin Şipoş, organizatorul turneului: "Eu zic că sunt extrem de importante datorită faptului că fac economii la buget: transport, masă etc, etc, plus că le oferim facilităţi mai multe. La fetele din Galaţi şi la turneul trecut le-am dat wild-card, de data asta şi Patricia a primit pentru că s-a înscris târziu, eu zic că sunt extraordinar de avantajoase să le facem aici".

La precedentul turneu de la Galaţi, Patricia Ţig a reuşit să ajungă până în semifinale, unde a pierdut în faţa Elenei Bogdan, cea care avea să câştige apoi prima ediţie a Trofeului Municipiului Galaţi.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri