Tentativă de suicid

Data publicării:
tentativa suicid

"Sari mă. El e mă fraierul. Ia să sari mă" striga mulţimea adunată în faţa blocului.

Mulţimea strânsă în faţa blocului a luat totul ca pe o glumă şi îl încuraja pe om să sară. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a calma spiritele şi pentru a nu crea şi mai multă panică.

"El dă declaraţii la poliţie în momentul ăsta, nu-l mai agitaţi" le-a spus un pompier.

Bărbatul a stat câteva zeci de minute pe pervazul geamului, când au bătut la uşă poliţiştii. Nemulţumit că va merge la închisoare a ameninţat că se aruncă.

Costel Coza - vecin: "Noi când am ieşit afară aşa spunea că vrea să se arunce. Dar nu ştim situaţia lui".

Ionica Cordun - vecină: "A ameninţat, dar nu ştim de la ce şi cum. Era atârnat acolo, era sus pe geam, da..."

După aproximativ două ore în care poliţiştii au stat cu el în casă, bărbatul a renunat la tentativa de suicid şi a acceptat să meargă la închisoare.

Bărbatul va sta în penitenciar un an şi patru luni pentru conducere fără permis în perioada în care avea carnetul suspendat.

Bogdan Cojocaru - purtător de cuvânt IPJ Galaţi: "Poliţişti biroului urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de un an şi patru luni pe numele unui bărbat de 40 de ani. Acesta a fost încarcerat în penitenciarul de maximă siguranţă Galaţi pentru executarea pedepsei".

Eugen Chiriţă - purtător de cuvânt ISU Galaţi: "Am prezentat la faţa locului autoscara, ambulaneţele SMURD, şi echipaje de pompieri".

Intervenţia pompierilor nu a fost necesară, având în vedere că poliţiştii l-au convins pe bărbat să coboare de pe pervazul geamului.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri