Un copac a căzut peste o maşină

Data publicării:
copac cazut

Trunchiul copacului s-a părbuşit fix pe luneta unui autoturism cu număr de Brăila, avariind-o serios. Crengile au atins şi alte două autoturisme, însă, fără a le provoca pagube. Unul dintre proprietari a aflat despre copacul căzut chiar lângă maşina sa, de pe o reţea de socializare.

"Am văzut pe Facebook. Ce-ai văzut? Am văzut poza, a pus-o cineva. Eu eram aici şi am coborât imediat. Maşina ta a fost afectată? Nu, nu cred. Dar te-ai speriat când ai văzut copacul lângă maşină? Normal, am avut noroc" a spus şoferul.

Locuitorii din zonă spun că povestea copacului este veche şi că deşi au făcut numeroase solicitări să se taie arborele putrezit, nu a venit nimeni nici măcar să facă constatări.

"N-aveţi voie să-l tăiaţi. Nu, nu să vină primăria să-l taie. Cine v-a zis aşa? De la administraţie şi toată lumea pe aici. Nu ne-a dat voie să-l dăm jos că e demult, de vreo doi ani e aşa. E putred. Au făcut un şanţ aici, când au băgat instalaţia electrică şi l-a afectat pe el" a spus un locatar.

După aproximativ o oră de la incident, o echipă de la Administraţia Domeniului Public a venit şi a ridicat copacul, degajând astfel strada.

Până la momentul ridicării copacului, proprietarul nu a aflat că autoturismul i-a fost distrus.

Reporter: Iuliana Chitic
Operator: Liviu Hagiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri