United s-a oprit în sferturile Ligii I

Data publicării:
futsal

Joi, United a început perfect meciul şi a deschis scorul prin căpitanul Viorel Cojoc după patru minute de joc. Tot Viorel Cojoc putea dubla avantajul gălăţenilor, dar căpitanul echipei a ratat un penalty.

Până la pauză, Dunărea Călăraşi a egalat prin fostul jucător al lui United, Marian Şotârcă. Acelaşi jucător a făcut 2-1 pentru Călăraşi la mijlocul reprizei a doua în urma unei scheme.

Un minut mai târziu, s-a făcut 3-1 pentru oaspeţi dintr-un penalty dictat ca urmare a cumulului de greşeli de echipă. United a dat senzaţia că poate reveni în joc după golul marcat de brazilianul Lucas Ajala (Aiala). Însă, în cele şapte minute rămase, tot oaspeţii au fost cei care au înscris.

Prima dată cu un şut din propriul careu, iar apoi Şotârcă a făcut hat-trick-ul cu cinci minute înainte de final.

Marian Şotârcă - antrenor-jucător Dunărea Călăraşi: "Ne aşteptam la un meci destul de greu. Aveam avantajul că câştigasem primul meci, ştiam că ne aşteaptă un meci aici destul de greu, dar am venit să jucăm. Să stăm la adăpostul primului meci şi ne-a reuşit".

David Asandei - antrenorul United Galaţi: "Jucătorii mei, nu ştiu, la 2-1 s-au blocat şi automat a apărut şi acel gol de 3-1 care le-a pus pur şi simplu plumb în picioare. Nu ne-am creat nici foarte multe ocazii şi nici nu am făcut un joc excepţional".

Eliminaţi prematur din Liga I, United Galaţi mai poate repara acest sezon în Cupa României.

Sportivii antrenaţi de David Asandei vor juca în sferturile de finală cu deţinătoarea trofeului, City'us Târgu Mureş.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri