VOLEI. Arcada a reuşit prima victorie

Data publicării:
volei arcada1

Arcada a controlat partida încă de la primul serviciu şi a condus în permanenţă în primul set, pe care l-a câştigat cu 25 la 18.

Şi setul al doilea a fost la discreţia gazdelor, care s-au desprins rapid şi au păstrat un avantaj constant de patru, cinci puncte.

Setul s-a încheiat 25-19, iar din acel moment echipa din Piatra Neamţ a căzut fizic şi moral. Setul al treilea a fost o simplă formalitate pentru Arcada: 25-14.

Marian Apostu - antrenorul Arcada Galaţi: "Un adversar care nu cred că a jucat la adevărata sa valoare. Echipa din Piatra Neamţ poate să joace mult mai bine. Dar, oricum, felicit băieţii, au jucat foarte bine şi sunt convins că trebuie să ne legăm din ce în ce mai bine jocul nostru".

Ziga Zupanc - jucător Arcada Galaţi: "Astăzi am arătat că putem juca bine, că putem câştiga seturi la cinci, zece puncte diferenţă. Am forţat mult şi nu le-am dat ocazia adversarilor să îşi impună jocul".

Şerban Paşcan - jucător Arcada Galaţi: "Ne simţim foarte bine. Era aşteptată victoria asta, trebuia să se întâmple acum două etape în mod normal, cu Caransebeşul, dar, asta e... n-am reuşit până acum... bine că am spart gheaţa acuma".

În etapa a şasea, peste o săptămână, Arcada Galaţi va juca în deplasare, cu Unirea Dej.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri