VOLEI. Arcada, înfrângere la limită în Cupă

Data publicării:
volei arcada dec-1

Arcada a câştigat primul set, dar le-a pierdut pe următoarele două. În setul al patrulea, sportivii antrenaţi de Marian Apostu s-au mobilizat şi au câştigat la 21.

A fost nevoie de prelungiri pentru stabilirea scorului final. Constănţenii au avut nervii mai tari şi s-au impus în setul decisiv cu 15 la 12. Este pentru a doua oară când cei de la Tomis înving Arcada în prelunguri în acest sezon, după meciul din turul campionatului, disputat tot la Constanţa.

Marian Apostu - antrenorul Arcada Galaţi: "La un moment-dat eram convins că putem câştiga. Dar se vede că echipa din Constanţa are mult mai mare experienţă decât noi. S-a văzut în setul cinci, am făcut nişte gafe copilăreşti".

De cealaltă parte, jucătorii campioanei Tomis Constanţa admit că au probleme foarte mari în confruntările cu Arcada Galaţi.

Andrei Laza - jucător CVM Tomis: "Echipa din Galaţi arată foarte bine, se apără foarte bine şi au jucători cu nume, jucători cu experienţă. A fost un meci greu, dar cred că noi ni l-am făcut mai greu".

Calificarea în semifinalele Cupei se va decide peste o lună la Galaţi. Potrivit regulamentului Federaţiei Române de Volei, se califică mai departe echipa care câştigă cele mai multe seturi în cele două manşe.

Dacă setaverajul este egal la capătul celor două manşe, după meciul retur se joacă un set de aur pentru stabilirea echipei calificate.

Redactor: Marius Ţuca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri