VOLEI. CSM Bucureşti a reuşit surpriza cu Arcada

Data publicării:
voleii arcada dec-1

Arcada a început bine partida, dar oaspeţii au revenit în joc şi au reuşit să câştige primul set cu 25 la 15. În următoarele două seturi, Arcada a revenit în joc şi a făcut 2-1. Lucrurile păreau să reintre în normal, însă Arcada a pierdut startul în setul al patrulea.

Gălăţenii au revenit şi au reuşit să salveze şase mingi de set. Mai mult, la 29-28, Arcada a avut minge de meci, ratată însă.

Marian Apostu - antrenorul Arcada Galaţi: "Da, am avut o minge de meci, de trei puncte... dar nu ştiu parcă am fost prea tensionaţi pentru această partidă".

CSM a întors scorul şi a câştigat setul al patrulea cu 32-30. Şi în setul decisiv gălăţenii au ratat startul, iar diferenţa a fost prea greu de recuperat.

Scor final 3-2, iar Arcada Galaţi a fost depăşită în clasament de CSM Bucureşti.

Şerban Paşcan - jucător Arcada Galaţi: "Nu-i un început de an pe care ni-l doream, a fost prima etapă, am venit după un cantonament în Bulgaria, la Dobrich, unde am stat două săptămâni, până ne acomodăm, intrăm iarăşi în ritmul normal, după sărbători... sperăm săptămâna viitoare, să jucăm la maximum şi să câştigăm cu Zalăul".

Arcada Galaţi va juca sâmbătă, în deplasare, cu ocupanta locului secund în Divizia A1, ACS Volei Municipal Zalău.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Stănescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri