Weekend plin la Sala Sporturilor

Data publicării:
sala baschet

De la ora 17:00, Arcada va juca împotriva celor de la Unirea Dej. Cele două echipe sunt vecine de clasament. Arcada este pe locul al şaselea, iar Unirea Dej e pe şapte, ambele cu câte 23 de puncte, despărţite de setaveraj.

Imediat după meciul de volei, de la ora 19 şi 15, vor intra în sală fetele de Phoenix Galaţi. Sportivele antrenate de Theodosios Paralikas au un meci dificil, cu ocupanta locului al patrulea în Liga Naţională de Baschet feminin, Universitatea Goldiş ICIM Arad. Phoenix se află în continuare pe un loc de play-off şi are nevoie de o victorie pentru a-şi consolida poziţia în clasament.

Duminică este ziua handbalului. De la ora 12:00, băieţii de la CSU Galaţi întâlnesc una dintre contracandidatele la promovare, Politehica Iaşi. În acest moment, CSU se află pe locul al treilea, la trei puncte distanţă de locul al doilea, însă are un meci mai puţin disputat. Oaspeţii de la Politehnica Iaşi au 30 de puncte. În tur, gălăţenii au pierdut la Iaşi, chiar în prima etapă a turului.

De la ora 14:00 joacă fetele de la CSU Danubius Galaţi. Adversarul este unul modest: ACS Spartac Bucureşti este lanterna roşie a campionatului, cu un singur egal şi 13 înfrângeri în actuala ediţie a Diviziei A. La rândul lor, CSU Danubius a înregistrat patru înfrângeri şi o singură victorie în returul campionatului.

Redactor: Marius Ţuca
Operatori: Marian Munteanu, Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri