ACTUALIZARE. Prefectul Iașiului, Romeo Olteanu, a demisionat 

Data publicării:
prefect masina

ACTUALIZARE ORA 16:00. Romeo Olteanu a demisionat din funcție în urma incidentului de ieri. Până când va fi numit in funcție un nou prefect, atribuțiile vor fi preluate de subprefectul Bogdan Abălași. Romeo Olteanu a explicat că demisia a venit la sugestia superiorilor din Minister, care nu au primit deloc bine vestea că un reprezentant al Guvernului, care trebuie să asigure respectarea legii, a fost prins circulând pe drumurile publice, sub influența alcoolului 

ȘTIREA INIȚIALĂ. Prefectul mergea spre stadion, la volanul maşinii de serviciu, când o altă maşină i-a tăiat calea, spune chiar el. Un alt şofer, care venea din spate, nu a mai apucat să pună frână şi i-a lovit maşina. Nimeni nu a fost rănit. Romeo Olteanu a rămas fără permis pentru 3 luni şi a primit amendă de 800 de lei.

"Este un meci cu grad de dificultate şi prezenţă, mai ales că subprefectul este în concediu era semiobligatorie. Eram în depăşire şi a ieşit de pe străduţa asta un BMW care n-a acordat prioritate, n-a oprit la stop şi mi-a ieşit direct în faţă. N-am avut cum să-l evit, am încercat să-l evit, l-am atins şi l-am lovit şi pe domnul care este aici," explica, imediat la sediul Poliției Rutiere după accident, în exclusivitate pentru Digi24 Iași, prefectul Romeo Olteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri