ACTUALIZARE. Procurorii au emis ordonanţă de reţinee în cazul omului de afaceri din Vaslui cercetat pentru omor

Data publicării:
afacerist achetat

Totul s-ar fi întâmplat în comuna Blăgeşti din judeţul Vaslui, pe una din proprietăţile omului de afaceri Emil Savin. Martorii spun că bărbatul s-a enervat când a văzut doi ciobani care îşi păşteau oile într-unul din lanurile sale de grâu. Era în maşină cu ginerele său şi au încercat să-şi facă singuri dreptate. Bărbatul lovit cu maşina a murit pe loc şi a fost adus la spital chiar de omul de afaceri. Acesta le-a spus poliţiştilor că l-a lovit din greşeală cu maşina pe câmp. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui s-a autosesizat.

Luni, la ora 10:00, au început audierile, iar procurorii ar putea cere arestarea preventivă a celor doi pentru 29 de zile. Anchetatorii trebuie să stabilească cine era la volan şi dacă este vorba despre un accident sau despre o faptă cu premeditare. Omul de afaceri şi-a angajat şi un al doilea avocat, din Iaşi.  

 

Bărbatul este cunoscut în zonă pentru afacerile sale în agricultură, în piscicultură şi în construcţii. Avocatul omului de afaceri a refuzat să vorbească despre acuzaţiile care îi sunt aduse clientului său.

ACTUALIZARE ORA 15:00: Procurorii de la Vaslui au emis ordonanță de reținere pentru ginerele omului de afaceri Emil Savin, sub acuzația de omor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri