Alin Aivănoaie, numit vicepreședinte al Consiliului Județean cu forța de PSD 

Data publicării:
COPERTA AIVANOAEI

După o săptămână de la mişcarea prin care PSD, PPDD şi PDL au făcut alianţă în Consiliul Judeţean şi au cerut schimbarea vicepreşedintelui liberal Victor Chirilă, noul vicepreşedinte Alin Aivănoaie a primit şi hotărârea de numire. Documentul nu a fost semnat însă de președintele liberal Cristian Adomniței, ci de celălalt vicepreședinte, Victorel Lupu, de la PSD.

„Totul stă în pixul domnului preşedinte Cristian Adomniţei, care stabileşte prin dispoziţie atribuţiile. Urmează ca începând cu ziua de luni, când mă voi prezenta la serviciu, să luăm la cunoştinţă şi de atribuţiile conform dispoziţiei preşedintelui,” a declarat Alin Aivănoaie, consilier judeţean PPDD.

Manevra făcută de PSD a fost atacată de Cristian Adomniței.

„Noi opinăm că, departamentul juridic şi cu mine opinăm că procedura prin care domnul vicepreşedinte Chirilă a fost schimbat nu este legală. Ne vom adresa instanţei şi instanţa va lămuri acest aspect. Dacă va spune că a fost legală, domnul Aivănoaie va primi toate atribuţiile pe care un vicepreşedinte este normal să le aibă,” a declarat Cristian Adomniţei, preşedintele CJ Iaşi.

Numirea lui Alin Aivănoaie a fost semnată și de Lăcrămioara Vernică, secretarul Consiliului Județean Iași, susținută tot de PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri