Atrag studenţi, prin meditaţii gratuite

Data publicării:
automatica studenti 0 coperta

Sâmbătă dimineața, un amfiteatru de la Facultatea de Automatică și Calculatoare se umple cu tineri care visează să devină IT-iști. Simona vine sâmbătă de sâmbătă de la o distanță de aproape 80 de kilometri. Știe că va fi o luptă strânsă pentru un loc la această facultate și că orice exercițiu rezolvat în plus o va ajuta. ”Profesorii sunt foarte buni, ne explică, sunt foarte răbdători. Aici chiar mi-am îmbunătăţit şi mi-am umplut toate golurile pe care le aveam”, a spus Simona Elena Roman.

Candidații recunosc că Facultatea de Automatică şi Calculatoare este una dintre cele mai grele, dar spun că merită efortul. Mulţi vor să o urmeze pentru că diploma le asigură un loc de muncă peste hotare.

Cadrele didactice sunt impresionate de seriozitatea celor care vor să le devină studenţi. ”Se fac exerciţii, probleme de tipul celor care se dau la admitere, dar în partea de început s-a lucrat pe anumite tematici specifice claselor, materiilor, algebră, analiză matematică, geometrie, trigonometrie, în special”, a spus conf. dr. Radu Strugariu, profesor de matematică.

Este pentru al doilea an în care tinerilor li se oferă această facilitate, iar profesorii spun că numărul celor interesaţi creşte de la o săptămână la alta. Anul acesta, la Facultatea de Automatică şi Calculatoare sunt scoase la concurs 300 de locuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri