Au fugit de poliţiştii de frontieră şi s-au răsturnat cu maşina plină de ţigări de contrabandă

Data publicării:
IMG7 2

Urmărirea a avut loc marţi noapte, în jurul orei 1:00. Poliţiştii de frontieră aveau informaţii că în localitatea Cotusca se afla o maşină burduşită cu ţigări de contrabandă, au reperat autoturismul marca Lancia şi au făcut semn şoferului să oprească. Cum acesta nu a oprit, poliţiştii au început urmărirea.

“După câteva sute de metri, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi autoturismul s-a răsturnat, iar persoanele din acesta au părăsit autovehiculul avariat, fugind de la faţa locului. În imediata apropiere a autovehicului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări,” se arată în comunicatul emis de poliţiştii de frontieră.

Şoferul şi cei doi pasageri au fost identificaţi în scurt timp. Este vorba despre Iulian I., Ciprian H. şi Adrian I., toţi cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 29 şi 41 de ani, cu domiciliul în judeţul Botoşani.

În coletele din maşină se aflau 4.500 de pachete de ţigări marca Ritm cu timbru de acciză Republica Moldova, în valoare de 40.866 lei, care, împreună cu autoturismul marca Lancia, în valoare de 8.860 lei au fost indisponibilizate pe durata cercetărilor.

Cei trei bărbaţi s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă. Cercetările continuă pentru descoperirea tuturor celor implicaţi în contrabanda cu ţigări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri