Autocar implicat într-un accident grav. O persoană a fost internată la Spitalul de Urgenţe

Data publicării:
ACCIDENT AUTOCAR

Accidentul a avut loc vineri dimineață pe Drumul Național 24, la intrarea în municipiul Iași. Șoferul unui autocar în care se aflau 12 călători a intrat cu viteză în curbă și a lovit în plin un autoturism. Din fericire, nicio persoană din autocar nu a fost rănită. Pasagerii au povestit ce au apucat să vadă înainte de producerea accidentului:

“Eram în spate. Deodatată am văzut că ne lăsam pe spate și atât.”

“Nu a adaptat viteza și a intrat pe contrasens. A frânat. Normal că ne-am speriat.”

“Noi am fost în ăsta. Noi am văzut când l-a lovit pe ăla. Ăla a fost nevinovat. Viteza nu a fost mare.”

“S-a auzit o bubuitură.”

În urma impactului, mașina care circula regulamentar a fost aruncată în afara drumului, iar șoferul a rămas captiv între fiare. Pompierii militari au ajuns imediat la locul accidentului.

“S-a intervenit pentru o persoană blocată în autoturismul Clio, a fost descarcerată în stare de inconștiență și a fost prelaută de echipajul SAJ,” a explicat Cozmin Tudor, ISU Iași.

Mihai Șoric de la Poliția Rutieră Iași: “Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autocar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers.”

Cele 12 persoane care se aflau în autocar au fost preluate de un alt mijloc de transport. Șoferul mașinii avariate a fost internat la Spitalul de Urgențe sfintul spiridon cu multiple fracturi, iar şoferul autocarului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri