BACĂU. Un bărbat a fost reținut, după ce și-a bătut crunt copila de 12 ani 

Data publicării:
MAINI DE COPIL DE LA TARA

Bărbatul a venit băut acasă și pus pe ceartă, și-a amintit că o pereche de cercei a dispărut din cutia cu bijuterii, iar prima pe care a luat-o la rost a fost copila lui de 12 ani. Fata nici nu a apucat să se apere căci s-a trezit sub o ploaie de lovituri. Mama a încercat să își apere copilul, dar a căzut și ea pradă furiei bărbatului.

"Fetiţa a fost adusă la Spitalul Judeţean Bacău cu un traumatism cranio cerebral şi este interenată pe secţia de chirurgie pediatrică. Are şi o fractură de piramidă nazală şi contuzii," a declarat Mirela Romaneț, purtător de cuvânt al SJU Bacău.

Deși agresorul recunoaște că și-a bătut fata, mama acestuia, cea care a chemat ajutoare pentru nepoată, îl apără.

După ce au stabilizat-o pe fată, medicii au sunat de urgență la Protecția Copilului. Câțiva inspectori împreună cu un polițist au mers în casa groazei, mai ales că aici mai sunt doi copii, un băiat de doi ani și o fată de cinci.

Marian Vătămanescu, purtător de cuvânt la Protecția Copilului Bacău: "Copiii vor rămâne în grija mamei şi a bunicii până când se va găsi o altă soluţie şi până când se va judeca cazul. Tot instanţa va decide dacă se va emite un ordin de restricţie pentru tată şi dacă va fi decăzut din drepturi."

Copila va rămâne internată în spital, iar un psihilog o va ajuta să treacă peste traumele suferite. Între timp, tatăl are dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului și a fost reținut de oamenii legii care s-au autosesizat în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri